Üdvözöljük a Börze Kereskedőház hivatalos oldalán!


A Börze Kereskedőház Észak-Buda legforgalmasabb útján – napi több, mint 24000 db regisztrált járművel – , a Főváros „északnyugati ütőerén” helyezkedik el, kialakult, nagy múltú és a jövőre nézve egyre fejlődő ipari-nagykereskedelmi környezetben, a III. ker. Bécsi út 250-254. szám alatt. A Börze Kereskedőház a Tordai Család kizárólagos tulajdona és 1992 óta üzemeltetjük azt, melynek fő profilja irodák, bemutatótermek, üzlethelyiségek, raktárak bérbeadása és üzemeltetése, mindez mintegy 8000 m2 területen.

A környéknek elsősorban az építőanyagok, finom burkoló, fajansz termékek kereskedelmében van nagy múltja, de napjainkig rendkívüli fajsúlyra tett (és folyamatosan tesz) szert a legkülönfélébb lakberendezési termékek, korszerű nyílászárók, finomvegyipari termékek, precíziós műszerek, autómárkák, megújuló energetikai termékek, csomagolóanyagok, stb. kereskedelme terén is.

A terület rendkívüli fejlesztési potenciállal rendelkezik, mind ipari-kereskedelmi, mind lakóterületi tekintetekben nagyszabású beruházások megvalósításai zajlanak a környéken. A hely 20 km –es sugarú jelenleg több, mint 2 millió lakos él, járművel kb. 5-10 perces megközelíthetőségi rádiuszban.

A hely még frekventáltabbá tételében a közeljövőben szomszédosan kapcsolódó M0 –ás körgyűrű is hatalmas szerepet játszik majd. A hely frekventáltságához hozzájárul a közvetlen szomszédságunkban található nagyméretű TESCO hypermarket, illetve az épületünkkel szemben elhelyezkedő LIDL áruház, melyek mindegyike prémium besorolású. Ezen kívül a tervezés végső fázisában áll az 1 –es villamos végállomásának területünkig történő kitolása.


Híreink